Workshop Waar blijft jouw tijd?

 

Waar blijft jouw tijd?

Vraag aan iemand hoe het gaat en je krijgt vaak hetzelfde antwoord: ‘Druk!’ Het is heel normaal dat agenda’s vol staan. Ruimte voor spontane invallen lijkt er niet of weinig te zijn.

We rennen van hot naar her om alles maar gedaan te krijgen. We vliegen de dag door en als de avond valt, zien we tot grote schrik dat de to-do lijst er niet minder op geworden is. Echt productief is de dag niet geweest en veel wordt doorgeschoven naar morgen. Maar morgen staat ook al aardig vol…….

 

Herken je dit?

  • En vraag jij je ook, soms vertwijfeld, af waar jouw tijd blijft?
  • Zitten jouw dagen overvol?
  • Komt er geen einde aan jouw to-do lijst?

Dan is deze workshop iets voor jou!
Speciaal samengesteld voor bezige bijen en ontstaan uit een mooi verhaal dat een filosoof ooit heeft verteld over hoe wij onze tijd besteden. Aan de hand van dit verhaal gaan we aan de slag met hoe wij dit beter zouden kunnen doen.

Daarvoor onderzoeken we eerst waar je tijd naar toe gaat. Daarna waar je tijd aan zou moeten of willen besteden. De prioriteiten in je leven, andere zaken die belangrijk zijn en dingen die er minder toe doen komen aan de orde. En natuurlijk wordt tijd voor plezier en ontspanning niet vergeten.

Aan het einde van de workshop zet je dit in jouw persoonlijke schema zodat je thuis een leidraad hebt voor het managen van jouw tijd!

Na deze workshop:

  • Weet je waar jij voortaan je tijd aan besteedt.
  • Kun je je tijd beter managen, je dagen beter plannen.
  • Houd je tijd voor jezelf en voor spontane acties.
  • Heb je een tool om eerder een verzoek te kunnen weigeren.
  • Ga je met jouw persoonlijke agenda naar huis en
  • voel je je aan het einde van de dag en week beter over jezelf!

Wil jij dit ook? Plan dan deze workshop in je agenda. De workshop duurt 3 uur.

Wanneer: nader te bepalen
Waar: nader te bepalen
Hoe laat: in overleg

 

linkedin

 

Investering in jezelf: 62,50 euro per persoon incl. koffie,thee, water en versnapering. Ben je lid van de E-zin van OF WOOD? Dan geldt er voor jou een korting van 10 euro. Nog geen lid? Schrijf je dan nu in.

Aanmelden voor de workshop kan ovv naam, adres en mailadres via info@of-wood.com of mob.06-54384385

NEEM CONTACT MET MIJ OP OVER DEZE WORKSHOP

 

Minimaal aantal deelnemers is 4. Bij minder dan 4 aanmeldingen houden wij ons het recht voorbehouden om de workshop uit te stellen dan wel te cancellen. Op deze workshop zijn de Algemene Voorwaarden van OF WOOD van toepassing.