Waarom zou je kiezen voor OF WOOD?

 

OF WOOD spreekt de taal van de gezondheidszorg.
Na twintig jaar ervaring in deze sector zowel in de uitvoering als in het management begrijp ik als geen ander de mooie aspecten van jouw beroep. Maar ik ken ook de knelpunten, de zorgen en de frustraties. Daardoor kan ik als coach en procesbegeleider van jouw verandervraagstukken de situaties die zich voordoen vanuit verschillende perspectieven zien en begrijpen.

Om jouw vraagstukken op te lossen, voeg ik daar het systeemgericht werk aan toe.

Systemisch werk is mijn liefde op eerste gezicht op coachingsvlak. Deze manier van werken heeft veel indruk op mij gemaakt en misschien nog wel meer gebracht. Daarom heb ik mij deze werkwijze eigen gemaakt.

Dit deel ik graag met jou om jou de gelegenheid te geven om in alle rust het overzicht en inzicht te verwerven die nodig zijn om jouw/jullie  vraagstuk op te lossen.

Systemisch werk is vernieuwend en oplossingsgericht. Het kost relatief weinig tijd om goede resultaten tot stand te brengen. Daarnaast wordt de manier van werken als erg prettig en zelfs leuk ervaren.

Systemisch werk is waardevol omdat het voorbij de woorden gaat. Dat wat in de vraag zit, haal ik met je naar boven. Daardoor komt wat onderhuids speelt en vaak voelbaar maar niet benoembaar is, aan de oppervlakte. Als dat zichtbaar wordt, ontstaan inzichten.

Daaruit volgt de intrinsiek gemotiveerde wens om tot een nieuwe manier van omgaan met of handelen naar voren; het actieplan komt dan tot stand. Met blijvende resultaten.

 

Reactie cliënt:Omdat de situatie visueel wordt gemaakt, wordt het niet snel vergeten.”
 

HIER WIL IK MEER OVER WETEN!

Heb je een vraag?

Als ervaren systemisch academisch Coach /Counsellor en Trainer ben ik jou en of je team graag tot dienst. Faciliteer en begeleid ik het proces waarin duidelijk wordt welke onderstromen er binnen jouw (zorg)team spelen. Hoe de verhoudingen zijn tussen teamleden, andere afdelingen, verhoudingen in relatie tot diensten, producten, klanten, onbenut potentieel.

Mijn rugzak is zodanig dat ik verschillende mogelijkheden tot mijn beschikking heb. Zo dat dit kan op een manier dat het beste bij jou! past.

Respectvol, inventief en doelgerichtheid met compassie voor jou en passie voor het vak.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Karen van Hout via het contactformulier of bel 06-54384385 voor direct persoonlijk contact.

Paper ball forming a lightbulb, white background

 

 

 

 

 

Wil je kennismaken met systemisch werken?
Ter introductie bied ik een laagdrempelige workshop ‘systemisch werk’ aan. Daarin kun je ervaren wat deze manier van werken voor jou en jouw team(leden) kan betekenen.

ik maak graag kennis met systemisch werk!