Workshop “Systemische proeverij”

Welke vraag houdt jou bezig?

 

  • Welk thema speelt momenteel in jouw leven?
  • Wil je inzicht hoe hier mee om te gaan?
  • Zou je wel willen weten op welke manier jij thuis of op je werk makkelijker beslissingen kunt nemen?

 

Systemisch werk helpt je om antwoord te krijgen op deze en meer vragen die jou bezighouden!

Bijvoorbeeld door een familieopstelling te doen. Daarmee maak je onbewuste patronen zichtbaar maken. Dat geeft veel inzicht en helpt die verandering op gang te brengen waar je verder mee kunt. Het helpt ook om – zoals velen van ons doen – de focus te verleggen van datgene wat ons in beslag neemt naar wat werkelijk van belang is op dit moment.

Kenmerkend voor het systemisch coachen en counsellen is het visueel maken van de situatie. Je zoomt uit! Hierdoor krijg je overzicht en kunnen patronen, verbanden en relaties je eerder duidelijk worden.

De Systemische Proeverij is ontwikkeld om kennis te laten maken met systemisch werken. In deze workshop reik ik je drie verschillende tools aan om jouw vraag visueel te maken.

Door daar actief mee te werken, ervaar en krijg je op een verrassende manier inzicht in de vragen die jou bezighouden. Vervolgens kun je een actieplan maken.

 

Na deze dag:

  • Weet je wat systemisch werken inhoudt.
  • Heb je inzicht in jouw thema.
  • Sta je meer in je eigen kracht.
  • Ben je in staat op een makkelijkere manier keuzes te maken.
  • Weet je welke tool voor jou het beste werkt.

 

Deze workshop geef ik in een setting van 4 tot maximaal 6 personen. Zo krijgen alle deelnemers alle aandacht en gelegenheid om er voor zichzelf het maximale uit te halen. Bij minder dan 4 aanmeldingen houden wij ons het recht voorbehouden om de workshop uit te stellen dan wel te cancellen. Op deze workshop zijn de Algemene Voorwaarden van OF WOOD van toepassing.

 

cropped-iStock_000027192972XXXSmall.jpg


Duur
: 10.00- 17.00 uur
Plaats en tijd: nader te bepalen

NEEM CONTACT MET MIJ OP OVER DEZE WORKSHOP