In  deze workshop proeverij  onderzoek je een dag lang je communicatie, drijfveren en presentatie. En ontdek je welke rollen het beste bij je passen.

Happy woman dress turning into color paint - isolated over white

IK WEET AL VOLDOENDE EN DOE MEE 

Even tijd voor jezelf…

Wij vrouwen zijn druk. Vliegen van hot naar her. Op je werk word je geacht deadlines te halen en collega’s van excellente input te voorzien. Thuis moet er gekookt worden, de kinderen gehaald en gebracht, het huishouden gedaan. En oh ja, daarnaast wil je er leuk uitzien, vriendinnen spreken, je ouders bezoeken, regelmatig sporten. En dan wilde je ook nog iets met ontspanning….

Wij – Emanuela, Karen en Sylvie – kennen dit probleem. Ook wij zijn drukke vrouwen die werk, familie, gezondheid en sociaal leven met elkaar moeten zien te combineren. We weten hoe belangrijk het is om af en toe een stap terug te doen. En met een dagje sauna, shoppen, een boswandeling of een boek op de bank tot jezelf te komen.

Maar als coaches weten we ook dat het goed is om soms meer te doen dan alleen ontspannen. Dat het van tijd tot tijd nodig is om je leven onder de loep te nemen. Doe ik nog wel wat ik wil? Past deze rol bij mij? Moet ik iets in mijn gedrag veranderen? Houd ik een ongewenste situatie misschien zelf in stand?

Voor al die vrouwen die een dagje ontspannen willen combineren met meer inzicht in zichzelf, geven we 20 mei de workshopproeverij Krachtig en Prachtig.  Deze workshopproeverij bestaat uit drie workshops rond hetzelfde thema:  experimenteren met de rollen die jij in je leven speelt. Drie professionals – elk met een andere achtergrond –  geven hier hun visie op. Een dag lang krijg je inspiratie, inzichten en tips over je communicatie, je drijfveren en je presentatie. We bieden je een kijkje in onze verkleedkist, zodat jij aan het eind van de dag weet welke rol jou het beste past. Of welke rol je verder wilt ontwikkelen.

 

IK DOE MEE 

De Workshops

De workshop proeverij Prachtig & Krachtig bestaat uit drie workshops gegeven door drie verschillende coaches die allemaal met een andere methode werken.

1) Beïnvloeden als Vriendin of Koningin

We hebben allemaal een eigen voorkeur in het beïnvloeden van onze omgeving.  Sommigen krijgen het meeste voor elkaar in de rol van sympathieke Vriendin. Anderen juist in die van gerespecteerde Koningin.  De manier van communiceren is in beide rollen wezenlijk anders. Dat merk je vooral wanneer het mis gaat en het je maar niet lukt om de ander te overtuigen van jouw plannen of ideeën. Dit zijn de momenten waarop je zou moeten overstappen op een andere manier van communiceren. Maar hoe doe je dat?

In de workshop Beïnvloeden als Vriendin of Koningin gaan we beide communicatie stijlen analyseren en ontdek je wat het verschil in houding en taalgebruik is. Zodat je daarna makkelijker kunt wisselen tussen beide stijlen. En datgene in kunt zetten waar de situatie om vraagt.

De workshop Beïnvloeden als Vriendin of Koningin wordt gegeven door Sylvie Mellenbergh. Zij is communicacoach @ Passie Kompas.

2) De Rol van je Leven

Als vrouw zijn we moeder, dochter, zus, vriendin, werkneemster, leidinggevende en nog veel meer. Hoe jij deze rollen invult, hangt vaak af van wat je denkt dat de ander van je verwacht. Meestal gaat dat goed maar niet altijd.  Je vult de rol dan in op een manier waarvan je denkt dat het hoort maar niet echt bij jou past. In dat geval raak je geïrriteerd over je ‘taken’, verwachtingen van anderen en jezelf. Je bent druk met alles en komt niet aan jezelf toe.

Herken je bijvoorbeeld dat je het gevoel hebt dat je dingen aan het doen bent die je eigenlijk niet doen wilt? Weet dan dat je het script voor jouw rollen kunt herschrijven.

In deze workshop onderzoek je je “levensrollen”.  Hoe vul jij deze in en is dit wat het beste bij je past?

De workshop De Rol van je Leven wordt gegeven door Karen van Hout. Zij is systemisch coach en werkt met (familie-) opstellingen @ Of Wood.

3) De Stijl die bij Jou Past

Vrouwen zijn vaak vooral bezig met de minpunten van hun uiterlijk. Ze vinden zichzelf te dik, te dun, te lang, te kort, te hoekig of te rond. In deze workshop laten we de minpunten voor wat ze zijn (namelijk onzin) en richten we ons op jouw sterke punten.

Op welke manier kun je jouw figuur het beste laten uitkomen? Wat staat je mooi en hoe benadruk jij je pluspunten? Dat is de ene vraag die centraal staat. Het tweede onderwerp van deze workshop is imago. Want invloed op je omgeving begint met de uitstraling die je hebt. Je onderzoekt wat je graag wilt uitstralen en krijgt tips over welke kledingkeuzes je dan het beste kunt maken.

Na deze workshop weet je hoe jij er op je allerbest uitziet èn hoe je jouw kleding af kunt stemmen op het doel dat je wilt bereiken.

De workshop De Stijl die bij Jou Past wordt gegeven door Emanuela Giorgi. Zij is imagostyliste @ Just Your Style

 

DAT WIL IK WEL  

 

Wat de workshop proeverrij Prachtig & Krachtig je oplevert

1 Een dag lang tijd en aandacht voor jezelf.
2 Kennis maken met verschillende vormen van coaching.
3 Naar huis gaan met een “goodybag” vol kennis en inzicht over:

  • verwachtingen van je omgeving
  • verwachtingen van jezelf
  • de invloed van non-verbale communicatie
  • wat je energie geeft en wat je energie kost
  • je automatische reacties op je omgeving
  • jouw manier van beïnvloeden
  • uitstralen van jouw eigen identeiteit

Wil jij dat ook? Meld je dan aan voor deze workshopproeverij.

Wanneer: zaterdag 20 mei 2017
Waar: Woerden
Tijd: van 10 tot 16

Investering:

  • € 60,- voor jezelf.
  • € 110,- voor jou en een vriendin.
  • € 150,- voor drie vriendinnen.

Dit is inclusief BTW, koffie &thee en een lekkere lunch.

 

SUPER, IK SCHRIJF ME IN 

 


Het Kracht & Pracht Team

 

Spiley Powershoot (95)                             -3XDUMEE

Sylvie Mellenbergh                            Karen van Hout