Wat anderen over OF WOOD zeggen

 

‘Karen helped me to overcome my feeling that life is a grey, boring place. She helped me to change my automatic thoughts from I should and I have to into I can, I want and I like. This gave me a huge feeling of freedom. With Karen’s assistance I was able to acknowledge and overcome the feelings of sadness, loneliness and fear. Karen’s therapeutic and coaching skills are outstanding. I was very impressed by the results.’

‘The listening skills of Karen and a ability to draw out key points to works upon. Great visuals to help internally focus on the tasks at hands. Ability to get one reflect with guidance.’

‘I Always found our sessions very effective and calming me down. I Also experienced a more holistic and creative approach then previous therapies ( with other professionals). Specially the activity with dummies to have a new perspective on my family and sessions while walking in the forest. I felt a very quite trust towards karen and felt always understood, not judged and eared for.’

‘In een iets moeilijkere werk-periode werd mij een systemische opstelling bij Karen aanbevolen. In een hele veilige omgeving kon ik mij frustraties een uitlaatklep bieden. Hierbij was ze niet alleen ontzettend begripvol en vriendelijk, maar heeft ze ook precies de juiste methode gevonden om mij nieuwe inzichten mee te geven. De frustraties zijn enorm verminderd, en daarbij heb ik ook veel meer zelfvertrouwen en focus in mijn carrière gekregen. Zeker een aanrader dus!’

‘I particularly liked the way Karen was doing the questions so that I discover and answer those questions by myself.’

‘Terugkijkend had ik mijn roman in een soort diapositief geschreven. Alles stond er, behalve die ene witte vlek in het midden. De missing link in mijn verhaal. Samen met Karen werkte ik aan het ‘opstellen van mijn verhaal’. Ik speelde de rol van verschillende personages en gaf antwoord op Karens doelgerichte vragen. Ze vroeg net zo lang door tot de informatie die ik nodig had uit mezelf naar boven kwam. Ze nam geen genoegen met ‘Ik weet het niet’ en dat werkte. Deze bijzondere sessie heeft veel kwaliteit toegevoegd aan mijn verhaal.’

‘Bedankt voor jullie mooie kado!
Weer veel rijker naar huis gereden.’

‘Ik wilde jullie beiden nogmaals bedanken voor de bijzondere ervaring afgelopen vrijdag. Verrassend en verrijkend, veel om mee te nemen!’

‘Wil je een boek schrijven of ben je bezig met een boek? Ga naar een bijeenkomst van systemisch coach Karen van Hout. Het heeft mij veel gebracht, ik heb een beter beeld van wat mijn personages beweegt en een oplossing gevonden voor een vastgelopen verhaallijn. Goede coach, ze heeft oprechte interesse in waar je mee bezig bent.

‘Je verhaal systemisch opstellen bij Karen? Dat is een aanrader! Wat een verrijking en verademing. Ik kan weer verder.’

‘Vanmiddag een intensieve sessie met Karen gehad over mijn manuscript. Staand op het ‘bordje’ van een personage gaf ik antwoord op diepgaande vragen over diens beweegredenen en emoties. Wisselend van perspectief en personage kwam de context tot leven, wat volgens mij zeker gaat leiden tot geloofwaardiger karakters. Nu aan de slag met de uitkomsten. Karen, ontzettend bedankt!’

‘Dank je wel Karen voor je mooie opstellingavond gisteren. Ik heb afscheid mogen nemen van een conflict dat niet het mijne was, maar ik al wel heel lang bij me droeg.’

‘Karen is een zeer gedreven professional die me afgelopen maandag totaal de ogen deed openen. Met een enkele zin; ik was verbluft. Karen analyseert en confronteert. Haar actie en reactie mentaliteit nodigen je uit om daadwerkelijk te gaan doen wat je eigenlijk al jaren van plan was. De kick-off met haar opstellingsavond een gegarandeerd succes. Een cadeau voor jezelf.’

‘Ik was heel verrast door de uitkomsten van de stel-je-verhaal-op sessie. Sommige verhaal ontwikkelingen had ik rationeel niet kunnen bedenken. Het ‘wow-effect’ is mij lang bijgebleven. De informatie en inzichten uit de sessie hebben mij door moeilijke stukken heen geholpen.’

‘Thanks Karen van Hout-Frederiks!!! The sessions with you were outstanding and opened my eyes with groundbreaking realisations”. Through the work with you right from our first session on, I got a detailed and light way to understand things that seemed like a mountain I could not climb – breakthrough all the way.
Thanks so much for the professionalism.’

‘Karen heeft de mooie gave om iemand vanop een afstandje naar zichzelf en/of de eigen organisatie te laten kijken. Als Coach begeleidt ze je op een niet-dwingende manier om kritisch om te gaan met je eigen vraagstelling en uitdagingen. Door haar sterke invoelvermogen weet ze precies te verwoorden waar je als individu en/of organisatie tegen aan loopt en hoe je er vanuit je eigen kracht doorheen kan komen richting meer balans en performantie. In onze samenwerking als Coaches ken ik Karen als doortastend, niet bang van opbouwende confrontatie en steeds hongerig naar nieuwe kennis en technieken. Met haar specifieke systemische aanpak is ze in staat om je inzicht te geven in de dynamiek van de interacties waarin je je als individu of team begeeft. Vertrekkende vanuit je eigen plek in dat systeem slaagt ze erin samen met haar klanten de ratio te overstijgen en vanuit de kern aan de slag te gaan richting blijvend resultaat. ‘

‘Karen is a great professional as Coach & Counsellor. Meaningful useful workshops and well driven coach sessions. A highly motivating methodology to learn about ourselves, discover our qualities and weaknesses to grow every day.
Thanks Karen!’

‘Karen durft andermans grenzen te verleggen, met succes. Bekwaam in organiseren, competent in motiveren en enthousiasmeren.’

‘Karen you really helped me to get more self-confidence. Afterwards I felt much better to recommend myself to other people to come to me to get a shamanic healing session.’

‘Het was bijzonder… Nogmaals dank!’

‘Dank je wel Karen, vandaag een prachtige workshop ‘Proeverij systematisch werken’ van je gehad. Mooi om de krachtige werking ervan aan den lijve te mogen ondervinden en wat kwamen er mooie inzichten. Was een bijzondere dag, top gedaan! Ik gun meerdere mensen deze workshop, breng het vooral verder! ;)’

‘Bijzondere dag gehad met de workshop Systemische Proeverij! Veel gevoeld en ervaren en dankzij de vakkundige begeleiding van Karen was het van begin tot het eind boeiend, leuk, vertrouwd en diepgaand. Ik heb iets ontdekt dat ik nog niet wist en dat geeft een ander licht op mijn systeem en een deel van mijzelf, heel blij mee!!’

‘Ik heb Karen als workshopleider leren kennen als een heel fijne professionele vrouw, die de groep goed aanvoelde en in de interactie blijk gaf van respect en intuïtie. Door gebruik te maken van een mooie metafoor gingen de deelnemers anders naar hun rollen in het leven kijken. Karen werkt rustig en met liefde en straalt een groot zelfvertouwen uit in haar werk. ‘

‘Karen van Hout heb ik ervaren als een rustige, goed luisterende coach. In korte tijd gaf ze een paar technieken mee die we niet zomaar konden lezen en onthouden maar ze is in staat iets mee te geven, ze laat je een beetje meer naar jezelf luisteren…’

‘Karen sees the client very well. She is able to step back and formulate, to then decide on interventions and process. She deals well with the content, keeping focused on the goal and the bigger picture. She uses different techniques/interventions very well, good pace and appropriately. I am very confident to send clients to Karen. She is a well prepared and strong counsellor.’

‘Ik heb veel gehad aan het inzicht om mijn vakgebied te koppelen aan de rol die het beste bij mij past ‘

‘Met de meeste oefeningen had ik al ( in een iets andere vorm) ervaring maar ik vond het toch verhelderend. Vooral de “stip” oefening vond ik erg mooi. Ik voelde duidelijk verschil tussen de verscheidende rollen en werd aan het denken gezet doordat de rol die ik rationeel niet op 1 had gezet, dit gevoel wel gaf. Ik heb ontdekt waarom.
Mooie combinatie van voelen en praktisch werken
Goede prettige begeleiding, Bedankt!’

‘Ik vond het een inspirerende workshop waarbij ik duidelijkheid kreeg in mijn rol en doelen. De stappen om de doelen te bereiken ga ik zeker verder uitwerken.’

‘Wat neem ik mee: Neem kleine concrete stappen ipv grote. Stap over eigen angst en opgeworpen belemmeringen heen. Volg vooral je hart. Veel openheid tijdens de workshop.’

‘Ik heb nieuwe inzichten gekregen en ben beter bij mijn gevoel gekomen’

‘Karen helped me to gain a more balanced and constructive view of my work related stress by encouraging me to find solutions to reducing the negative factors but also to relativise and de-dramatise certain anxieties. She is a professional “listening partner” who allowed me to verbalise some problems with discreet yet well judged comments which led me to constructing solutions for myself.’

‘De oefeningen hebben mij geholpen de verhoudingen tussen eigen beeld en verwachtingen beter te voelen en zien. Daarnaast had ik het gevoel dat ik eindelijk iemand gevonden had die mij begreep. Ik heb de sessies als erg fijn ervaren en heb geleerd om weer wat dichter bij mijzelf en gevoel te komen.’

‘Karen had very helpfull ways to help me to categorize the hurdles i had in front of me, and to put them in perspective. This not only gave me confidence, but allowed me to conquer aspects of the process in a more logical and active way. I was able to move forward with planning and organizing after this.’

 

HIER WIL IK MEER OVER WETEN!