Herkent u dit? 

U, uw teamleden, uw team zijn gecoacht en getraind. De training was succesvol, iedereen weet wat te doen en het gaat een tijdje heel goed. Maar na een paar dagen, weken zijn de resultaten verdwenen. Wat is er gebeurd!

Van buiten naar binnen 

De traditionele manier om naar coaching en leiderschap te kijken, is als een individuele inspanning en vaardigheid. De focus ligt op de prestaties van één persoon:

  • De leider, dat teamlid, het team zelf is gecoacht of getraind en daarmee moet het probleem zijn opgelost.
  • Men stelt zich vaak voor dat, bijvoorbeeld, het hebben van een duidelijk doel, intentie, doel of missie voldoende is.
  • Leiders zijn vaak van mening dat als ze maar voldoende zelfbewustzijn ontwikkelen om toegang te krijgen tot hun natuurlijke sterke punten, aan hun blinde vlekken werken en zichzelf kunnen managen, ze elke uitdaging die de organisatie hen oplegt, kunnen overwinnen.

Maar vaak is dit niet voldoende. De echte uitdagingen in organisaties zitten vaak niet in de individuele problemen of de mensen – maar in het geheel. De waarheid is dat niet één persoon, leider of lid, dingen in hun eentje kunnen oplossen.

Wat zou u zeggen als ik u vertel dat dit kan worden opgelost met de combinatie van het systemische perspectief en inzichten uit de neurowetenschap?


“Ze zeggen dat verandering niet zal plaatsvinden, tenzij deze wordt aangestuurd door en ondersteund van bovenaf. In feite zal er geen verandering plaatsvinden als het systeem dit niet nodig heeft voor zijn eigen gezondheid om te overleven. -Het systeem heeft zijn eigen regels“ 
– John Whittington

Systemisch Neuro-Agile Leiderschap

Een systemische kijk op leiderschap verandert alles. Als u eenmaal de gewoonte hebt aangenomen om vanuit een systemisch perspectief te kijken, bekijkt u leiderschap met nieuwe ogen.

Als leider heb u een breder perspectief en begrijpt u het geheel, niet alleen de delen. U begrijpt de verbanden binnen het team- en organisatiesysteem. Onzichtbare psychologische en andere verbanden zullen aan het licht komen, waardoor een alternatieve benadering wordt belicht die nieuwe duidelijkheid biedt in complexe organisatieprocessen.

Een dieper begrip van uw rol als leider binnen uw team en organisatie, met hoofd en hart weten wat er werkelijk aan de hand is en hoe u met de juiste interventies kunt beïnvloeden voor een duurzaam resultaat.

Door de Neuroscience-inzichten toe te voegen, krijgt u de kennis die u nodig hebt om te weten hoe u zelf de CEO van uw brein kunt zijn en hoe u met gemak en vertrouwen kunt leiden, inspireren, overtuigen en motiveren.

Welke van de volgende punten resoneert bij u?

  • U wilt uw team leiden met minder stress en duurzamer succes. 
  • U bent een ervaren leider en klaar voor de volgende stap in het ontwikkelen van uw leiderschapsvaardigheden.
  • U bent op zoek naar een dieper begrip van uw rol als leider binnen uw team en organisatie, u wilt graag kennis vergaren om te leren wat er werkelijk speelt en hoe men met de juiste interventies kunt beïnvloeden voor een duurzaam resultaat.
  • U bent een natuurlijke leider. Om dit talent te kunnen uitleggen en uit te bouwen wilt u graag weten waarom u doet wat u doet en waarom het zo goed werkt voor u, uw team en organisatie. 

In dat geval is dit leiderschap programma voor u:

To thrive in this new era of work, new leadership models, competencies and skills are required.

‘Leading from within‘ Leiderschap Programma

Dit Systemisch & Neuro-Agile Leiderschap-programma is bedoeld om een dieper inzicht te krijgen in uzelf en uw rol als leider binnen uw team en organisatie, te weten wat er werkelijk aan de hand is en hoe u met de juiste interventies kunt beïnvloeden voor een duurzaam resultaat.

Dit programma bevat:

  • 2 Neuro Agility Profile (NAP™️) Assessments & de-briefing, 
  • 360° Emotionele Intelligentie assessment™️, 
  • 10 modules verdeeld in 4 delen ( 2 sessies van 90 min. per maand)

en is een praktische combinatie van persoonlijke en professionele training, coaching, mentoring, opdrachten, back-up waar nodig, ruimte voor extra persoonlijk of professioneel gerelateerde onderwerpen en een follow-up voor het borgen van duurzame resultaten.

Het wordt aanbevolen om dit programma te voltooien met ons ‘High Achiever’ Emotional Intelligence-programma ™– een neurowetenschappelijke benadering om nauwkeurig zelfbewustzijn te ontwikkelen. (9 online modules ondersteund met live sessies)

Praktische Informatie:

Voor wie: Teamleiders, Managers, CEO’s, Ondernemers, Executives.
Duur: 12 maanden

In groep setting mogelijk: max 4 deelnemers ( sommige delen zullen in privé setting behandeld worden)

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten?
Boek vandaag nog uw ‘pre-meeting’: