Welke vraag houdt jou bezig?

 

  • Welk thema speelt momenteel in jouw  team?
  • Wil je inzicht hoe hier mee om te gaan?
  • Zou je willen weten op welke manier jij op het werk makkelijker beslissingen kunt nemen?

 

Systeemgericht werk helpt om antwoord te krijgen op deze en meer vragen die jou bezighouden!
Om te ontdekken welke onderstromen er binnen jouw (zorg)team spelen.

Hoe de verhoudingen zijn tussen teamleden, andere afdelingen, verhoudingen in relatie tot diensten, produkten, klanten, onbenut potentieel.

 

Inzicht

Dat geeft veel inzicht en helpt die verandering op gang te brengen waar je verder mee kunt. Het helpt ook om, zoals velen van ons doen, de focus te verleggen van datgene wat ons in beslag neemt naar wat werkelijk van belang is op dit moment.

De Systemische Proeverij is ontwikkeld om kennis te laten maken met de basis van systemisch werken. In deze workshop reik ik verschillende tools aan om jouw vraag visueel te maken. Door daar actief mee te werken, ervaar en krijg je op een verrassende manier inzicht in de vragen die jou bezighouden. Vervolgens kun je een actieplan maken.

 

Na deze workshop:

  • Weet je wat systemisch werken inhoudt.
  • Ben je in staat op een andere manier naar jouw team te kijken.
  • Heb je inzicht in jouw eigen plek ten opzichte van jouw team.
  • Heb je in zicht wat systemisch werk voor jou en jouw team kan betekenen.

 

Duur: 3 uur
Plaats en tijd: nader te bepalen.

Omdat ik je graag deelgenoot maak van wat een systemische blik voor jou en jouw team kan betekenen wordt deze workshop ter kennismaking aangeboden voor de introductieprijs van 75 EURO ex BTW per persoon. ( minimale aantal deelnemers: 4)

 

Deze workshop wordt je aangeboden door Karen van Hout, Systemische Coach, Counsellor en Trainer voor teams in de Zorg. Bij voldoende belangstelling wordt deze workshop ingepland. Neem dus gerust een collega mee.

JA IK NEEM GRAAG DEEL AAN DEZE WORKSHOP