Herwin uw ondernemerschap!

Ondernemer zijn was altijd leuk! In het begin, toen u uw idee in uw bedrijf omzette, was u na een dag hard werken niet moe! Zeker niet! U had het gevoel dat u alleen maar energie kreeg van alle geweldige dingen waar u mee bezig was.

Maar tegenwoordig is het anders. U realiseert zich dat u de volgende fase van het bedrijf moet vormgeven, maar u heeft het te druk met de dagelijkse zaken. En soms vraagt u zich af … waarom was het überhaupt zo’n goed idee om dit bedrijf te starten?

Uw situatie is niet ongewoon

  • We weten dat eigenaren van ‘Groeiende bedrijven’ vaak een punt bereiken waarop ze het gevoel hebben vast te zitten en niet weten hoe ze verder moeten naar de volgende fase. 
  • We weten dat veel oprichters zich overweldigd voelen als ze kijken naar hun agenda – gevuld met allerlei managementtaken. 
  • We weten dat het gemakkelijk is om afgeleid te worden en het overzicht te verliezen. Uw bedrijf is gegroeid en u merkt dat er iets mis is, maar u weet niet wat.

Maar … wij staan achter je!

OF WOOD helpt je weer het overzicht te krijgen, te weten wat er aan de hand is, te weten wat belangrijk is, te weten wat je vervolgens moet doen.

Onze geïntegreerde aanpak die twee zeer effectieve en evidence-based benaderingen combineert: systemische en neuro- coaching en consulting wordt ondersteund door wetenschap, duidelijk, vrij van strategieën die geen duurzame verandering mogelijk maken en een honderd procent focus op het helpen van u en uw teams om de gewenste resultaten te bereiken.

Terug naar het ondernemerschap

OF Wood’s ‘Growing Companies’-programma helpt oprichters / eigenaren om hun rol en positie op de juiste manier te vervullen. Biedt waardevol inzicht in de behoeften van het bedrijf. Het stelt u in staat om de dynamiek van organisaties en teams te begrijpen en er op de juiste manier mee om te gaan.

Maar voor u persoonlijk betekent het vooral dat u precies weet wat u voortaan kunt doen om zelf de vervolgstappen uit te zoeken!

Download  hier de flyer voor ‘Growing Companies’.

Tell me, and I will forget.
Show me, and I may remember.
Involve me, and I will understand.
– Confucius