Neuro-Agility Profilel ( NAP™ ) 

Neuro-Agility is het vermogen om gemakkelijk, snel en flexibel informatie op te nemen, te leren en te verwerken en het helpt mensen zich aan te passen, snel nieuwe vaardigheden te leren, ongewenst gedrag snel af te leren. Flexibel te zijn in het op een zo danige manier doorgeven van ideeën en inzichten, dat ze de potentiële leerwaarde van een bepaalde ervaring kunnen maximaliseren.

Ontdek uw Neuro-Agility
✤ Wil je je agility verbeteren om sneller het nieuwe te leren, het oude af te leren, multi-vaardig te zijn, snel en gemakkelijk te denken en de mentale flexibiliteit te hebben om u aan te passen aan veranderingen?
✤ Wilt u de impact van uw acties en programma’s voor ‘people management’ verbeteren?
✤ Wilt u het potentieel en de talenten van uw medewerkers nauwkeurig in kaart brengen?
✤ Wilt u de effectiviteit van uw management and managementprogrammes verhogen?
✤ Wilt u de mentale agility en de breinprestaties van uw medewerkers ontwikkelen en optimaliseren?
✤ Wilt u weten hoe u beter leert, beter denkt en creatiever bent als geen ander?  

Neem vandaag nog contact met ons op  voor meer informatie over het Neuro Agility Profiel Assessment en hoe het u, uw team en organisatie tot dienst kan zijn.

Verwerf en behoud uw concurrentievoordeel in de snel veranderende wereld van vandaag en ontwikkel met vertrouwen flexibele mensen, teams en organisaties.

OF WOOD is partner van de The Systemic Neuroscience Consulting Group, de geautoriseerde Strategic Business Partner van Neuro-Link International, Inc. en Neuro Link Europe en enige aanbieder van de Neuro Agility Profile ™ (NAP ™) Assessments en bijbehorende gecertifceerde practitioners training in de Benelux en Duitsland.

Download onze flyer voor organisaties
Download deze flyer als u geïnteresseerd bent voor uzelf.

Brain Booster Program

Wil je gebruik maken van deze spannende mogelijkheid om te leren hoe je zelf en in je eigen tempo het meeste uit je brein kunt halen? Check deze pagina

Download een gratis kopie van de flyer over het on-line BrainBooster programma

NEURO AGILITY PRACTITIONERS TRAINING

Dit is een kans om uw impact te versterken, uw portfolio uit te breiden en op te vallen met uw expertise:

✤ Ben jij een coach, trainer, HR professional, leraar of manager en wil je met nieuw leer-, denk- technieken het verschil maken met je huidige coaching / trainingsactiviteiten voor je klanten en medewerkers?
✤ Wilt u een toonaangevende programma bieden en uw bedrijfsmodel verbeteren?
✤ Ligt uw focus op het verbeteren van de prestaties van individuen, teams of organisaties?
✤ Wilt u uw concurrentievoordeel behalen en behouden in de snel veranderende wereld waarin we vandaag de dag opereren en zelfverzekerd neuro-agile mensen, teams en organisaties ontwikkelen?

De Systemic Neuroscience Consulting Group is een geautoriseerde Strategisch Business Partner van Neuro-Link International, Inc. en Neuro Link Europe en de enige aanbieder van de Neuro Agility Profile (NAP ™) Assessments en Practitioner Training in de Benelux en Duitsland.

Wij bieden een accreditatieprogramma waarmee u een unieke positie krijgt in uw werkveld van professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Als u geïnteresseerd bent in deze mogelijkheid, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de Neuro Agility Practitioner Training en hoe u deze kunt gebruiken om, degenen waarmee u werkt, van dienst te zijn.

Download hier onze flyer