“Een ander perspectief voor meer succes”

 

Vertel het me, en ik zal het vergeten.
Laat het me zien en ik zal het onthouden.
Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
(Confusius)

Je bent een mensenmens. Je bent sociaal, creatief en je hebt lef. Je vindt je werk leuk. Je geniet  het vertrouwen van je werkgever en klant. Je houdt van de vrijheid die je hebt en je bent gedreven om je dynamische vak goed uit te voeren.

Je staat achter het bedrijf en product en voelt je senang bij de contacten met je klant. Kortom je hebt alles in je om de functie als buitendienstmedewerker  te vervullen. Op jouw manier, waar jij je het beste bij voelt en dus je zelf bent. Klinkt goed vind je niet?

Toch loop het niet altijd zo. De dynamiek in je eigen vak en in die van je klanten kan fijn aanvoelen maar ook een valkuil zijn. Te behalen targets, klachten van klanten en leveranciers kunnen druk opleveren en persoonlijk aanvoelen.

De vele taken je die hebt, verschillende opdrachten, beloftes die je na wilt komen, de constant veranderende informatie stroom. Een congres of een beurs waar je toch ook verwacht wordt. Een test die loopt. Door de tijd heen hou je steeds meer verschillende ballen in de lucht. Langzaam dreig je te veranderen in iemand die een rol vervult. Hoe klinkt dit voor je? En het komt vaker voor dan je denkt.

Zou het mogelijk zijn om in die dynamiek van je werk toch jezelf kunnen zijn? Rust kunt ervaren en succesvol je werk kunt doen? Wij weten dat dit wel degelijk kan!

Wij gaan zelfs een stapje verder en zijn van mening dat je hoe meer je jezelf bent des te beter jij je werk kunt uitvoeren. Door jezelf te zijn kun je juist die kwaliteit als creativiteit weer oppakken, komt je oorspronkelijke oprechte belangstelling weer terug. Het zal je relatie met je klant verbeteren. Wat jouw uiteindelijke doelen, èn die van je klant,  ten goede komt.

Je kunt allerlei trainingen volgen maar die ‘zetten pas zoden aan de dijk’ als je
weet waar jij het meeste aan hebt. Wij bieden een systemische workshop aan om inzicht te krijgen in en je bewust te laten worden van de dynamiek waarin jij je bevindt. Je zult zien en ervaren hoe het ‘is’. Wat goed gaat en waar jouw behoefte ligt. Wat je nodig hebt om de regie in eigen hand te nemen of te behouden. Welke eerste stap je nu al direct kunt zetten.

Tevens leren we je op een eenvoudige manier de kracht van non-verbale communicatie. Een die maakt dat je in staat bent de omgeving beter aan te voelen zodat je nog beter in staat bent om op de juiste manier op situaties in te kunnen springen.

Na de 4 uur durende workshop laten we je niet in de steek. We bieden je de mogelijkheid om de verkregen inzichten om te zetten in een actieplan dat samen uitgewerkt kan worden zodat jij je werk kunt doen zoals beschreven in alinea 1, authentiek en dus succesvol.

 

Untitled design

Deze workshop wordt in-company aangeboden.

Deelname via open inschrijving is mogelijk

Systemisch werk:

*Met deze workshop brengen wij een andere werkwijze dan je gewend bent:
Systemisch werk is vernieuwend, oplossingsgericht en zorgvuldig. Het kost relatief weinig tijd om goede resultaten tot stand te brengen. Daarnaast wordt de manier van werken als erg prettig en zelfs leuk ervaren.

Wij vinden systemisch werken waardevol omdat het voorbij de woorden gaat. Dat wat in de vraag zit, halen wij met jou naar boven.  Daardoor komt wat onderhuids speelt en vaak voelbaar maar niet benoembaar is, aan de oppervlakte. Als dat zichtbaar wordt, ontstaan inzichten. Daaruit volgt de intrinsiek gemotiveerde wens om tot een nieuwe manier van ‘omgaan met’ of handelen naar voren; het actieplan komt dan tot stand. Met blijvende resultaten.

Beide trainers hebben hun wortels in de Zorg sector.
Zij spreken dezelfde taal als jij en hebben ruime ervaring in hun vak.
Minimaal aantal deelnemers is 4. Bij minder dan 4 aanmeldingen houden wij ons het recht voorbehouden om de workshop uit te stellen dan wel te cancellen. Op deze workshop zijn de Algemene voorwaarden van OF WOOD van toepassing.